Σούπα με Αργοψημένο Βοδινό

Yields1 Serving
Prep Time30 minsCook Time4 hrsTotal Time4 hrs 30 mins
Συστατικά
 13 kg Ψιλοκομμένο ψητό (κόψτε σε μέγεθος δαγκωνιάς)
 1 Μεγάλο λευκό κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
 6 Ολόκληρα καρότα (ψιλοκομμένα)
 6 Κοτσάνια σέλινου (ψιλοκομμένα)
 3 καλαμπόκια
 12 Μεγάλα λευκά μανιτάρια (ψιλοκομμένα)
 6 Μέτριες πατάτες σε μέγεθος (ψιλοκομμένες)
 6 σκελίδες σκόρδο (τριμμένες)
 25 cups νερό
 3 tbsp άμυλο αραβοσίτου
 Αλάτι και πιπέρι
 12 Κύβος λαχανικών
Οδηγίες για Σούπα με Αργοψημένο Βοδινό
1

Ρυθμίστε την ψησταριά για έμμεσο ψήσιμο και θερμάνετε στους 135°C.

2

Σε μια γάστρα 6,5 λίτρων προσθέστε 2 κούπες νερό και ανακατέψτε τον κύβο λαχανικών για την σάλτσα.

3

Προσθέστε όλα τα συστατικά (εκτός από το άμυλο αραβοσίτου). Αλάτι και πιπέρι στην γεύση. Αναδιπλώστε με ένα μεγάλο κουτάλι για να αναμίξετε τα συστατικά.

4

Τοποθετήστε την γάστρα χωρίς το καπάκι στην ψησταριά και ψήστε το για 30 λεπτά (για να προσθέσετε καπνιστή γεύση).

5

Καλύψτε και επιτρέψτε να σιγοβράσει για 3 ώρες.

6

Ανακατεύουμε το άμυλο καλαμποκιού με 1/2 φλιτζάνι νερό και χτυπάμε μέχρι να αναμειχθεί καλά.

7

Προσθέστε στην γάστρα και διπλώστε τα υλικά.

8

Επιτρέψτε στον χυλό να σιγοβράσει για άλλα 30 λεπτά. Σερβίρετε αμέσως.

Ingredients

Συστατικά
 13 kg Ψιλοκομμένο ψητό (κόψτε σε μέγεθος δαγκωνιάς)
 1 Μεγάλο λευκό κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
 6 Ολόκληρα καρότα (ψιλοκομμένα)
 6 Κοτσάνια σέλινου (ψιλοκομμένα)
 3 καλαμπόκια
 12 Μεγάλα λευκά μανιτάρια (ψιλοκομμένα)
 6 Μέτριες πατάτες σε μέγεθος (ψιλοκομμένες)
 6 σκελίδες σκόρδο (τριμμένες)
 25 cups νερό
 3 tbsp άμυλο αραβοσίτου
 Αλάτι και πιπέρι
 12 Κύβος λαχανικών

Directions

Οδηγίες για Σούπα με Αργοψημένο Βοδινό
1

Ρυθμίστε την ψησταριά για έμμεσο ψήσιμο και θερμάνετε στους 135°C.

2

Σε μια γάστρα 6,5 λίτρων προσθέστε 2 κούπες νερό και ανακατέψτε τον κύβο λαχανικών για την σάλτσα.

3

Προσθέστε όλα τα συστατικά (εκτός από το άμυλο αραβοσίτου). Αλάτι και πιπέρι στην γεύση. Αναδιπλώστε με ένα μεγάλο κουτάλι για να αναμίξετε τα συστατικά.

4

Τοποθετήστε την γάστρα χωρίς το καπάκι στην ψησταριά και ψήστε το για 30 λεπτά (για να προσθέσετε καπνιστή γεύση).

5

Καλύψτε και επιτρέψτε να σιγοβράσει για 3 ώρες.

6

Ανακατεύουμε το άμυλο καλαμποκιού με 1/2 φλιτζάνι νερό και χτυπάμε μέχρι να αναμειχθεί καλά.

7

Προσθέστε στην γάστρα και διπλώστε τα υλικά.

8

Επιτρέψτε στον χυλό να σιγοβράσει για άλλα 30 λεπτά. Σερβίρετε αμέσως.

Σούπα με Αργοψημένο Βοδινό