Ρυθμίστε την ψησταριά για έμμεσο ψήσιμο και θερμάνετε στους 135°C.
Σε μια γάστρα 6,5 λίτρων προσθέστε 2 κούπες νερό και ανακατέψτε τον κύβο λαχανικών για την σάλτσα.
Προσθέστε όλα τα συστατικά (εκτός από το άμυλο αραβοσίτου). Αλάτι και πιπέρι στην γεύση. Αναδιπλώστε με ένα μεγάλο κουτάλι για να αναμίξετε τα συστατικά.
Τοποθετήστε την γάστρα χωρίς το καπάκι στην ψησταριά και ψήστε το για 30 λεπτά (για να προσθέσετε καπνιστή γεύση).
Καλύψτε και επιτρέψτε να σιγοβράσει για 3 ώρες.
Ανακατεύουμε το άμυλο καλαμποκιού με 1/2 φλιτζάνι νερό και χτυπάμε μέχρι να αναμειχθεί καλά.
Προσθέστε στην γάστρα και διπλώστε τα υλικά.
Επιτρέψτε στον χυλό να σιγοβράσει για άλλα 30 λεπτά. Σερβίρετε αμέσως.
Ingredients
Directions
Ρυθμίστε την ψησταριά για έμμεσο ψήσιμο και θερμάνετε στους 135°C.
Σε μια γάστρα 6,5 λίτρων προσθέστε 2 κούπες νερό και ανακατέψτε τον κύβο λαχανικών για την σάλτσα.
Προσθέστε όλα τα συστατικά (εκτός από το άμυλο αραβοσίτου). Αλάτι και πιπέρι στην γεύση. Αναδιπλώστε με ένα μεγάλο κουτάλι για να αναμίξετε τα συστατικά.
Τοποθετήστε την γάστρα χωρίς το καπάκι στην ψησταριά και ψήστε το για 30 λεπτά (για να προσθέσετε καπνιστή γεύση).
Καλύψτε και επιτρέψτε να σιγοβράσει για 3 ώρες.
Ανακατεύουμε το άμυλο καλαμποκιού με 1/2 φλιτζάνι νερό και χτυπάμε μέχρι να αναμειχθεί καλά.
Προσθέστε στην γάστρα και διπλώστε τα υλικά.
Επιτρέψτε στον χυλό να σιγοβράσει για άλλα 30 λεπτά. Σερβίρετε αμέσως.