Κεραμικά πρώτης ποιότητας

Οι κεραμικές ψησταριές Primo αποτελούνται από ένα αποκλειστικό μίγμα φυσικών υλικών που έχουν ως αποτέλεσμα την παραγωγή του υψηλότερου βαθμού κεραμικών ικανών για πολύ μεγάλες θερμοκρασίες αλλά και διατήρηση της υγρασίας. Συνδυασμένες με υψηλού επιπέδου έλεγχο παραγωγικής διαδικασίας και απαράμιλλης θερμοκρασίας καμίνευσης, οι κεραμικές ψησταριές μας είναι σημαντικά πιο αποτελεσματικές από άλλες. Χρησιμοποιήστε λιγότερο καύσιμο, επιτύχετε την επιθυμητή θερμοκρασία γρηγορότερα και μειώστε τον χρόνο ψησίματος με μία Primo.
Το μοναδικό και αποκλειστικό οβάλ σχήμα, παρέχει την μεγαλύτερη δυνατή ευελιξία ψησίματος και απόδοσης, από οποιαδήποτε άλλη κεραμική ψησταριά. Μπορείτε να έχετε πραγματικά ένα ταυτόχρονο άμεσο και έμμεσο ψήσιμο δύο περιοχών σε κάθε πλευρά της ψησταριάς σας. Ψήστε μπριζόλες στην πλευρά άμεσου ψησίματος και ταυτόχρονα ψήστε λαχανικά στην πλευρά έμμεσου ψησίματος.Το οβάλ σχήμα δημιουργεί επίσης μία εξαιρετικά αποδοτική περιοχή ψησίματος με πιο εύκολη πρόσβαση στο φαγητό σας. Χωρά περισσότερο φαγητό, όπως μπριζόλες , λουκάνικα, μεγάλα κομμάτια ψητού, παϊδάκια και ολόκληρα κοτόπουλα.
Ψήστε , μαγειρέψτε η καπνίστε περισσότερο φαγητό μεμιάς!

Εξαιρετικός έλεγχος θερμοκρασίας

Μπορείτε να ψήσετε σε χαμηλή θερμοκρασία (μέχρι 150 F) για να καπνίσετε έναν σολωμό η να φτάσετε μέχρι πολύ υψηλές θερμοκρασίες (850 F), για ξεροψημένα φιλέτα. Η επίσης να μαγειρέψετε σε χαμηλή θερμοκρασία και αργά για πολλές ώρες , έτσι ώστε να απολαύσετε ένα χυμώδες αρνίσιο μπουτάκι η ένα τρυφερό χοιρινό.

Ανάβει εύκολα και ζεσταίνεται γρήγορα

Μπορείτε να είστε έτοιμοι να ψήσετε ακόμη και μέσα σε 15 λεπτά. Τον ίδιο χρόνο θα κάνετε για να προθερμάνετε μια ψησταριά υγραερίου. Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό του φυσικής μυρωδιάς κάρβουνού μας είναι ότι μπορεί να ξανα ανάψει για πολλαπλά ψησίματα

Συντήρηση μικρών απαιτήσεων και αυτόματο καθάρισμα

Οι κεραμικές ψησταριές Primo στην ουσία φροντίζουν τον εαυτό τους μόνες τους. Περιοδικοί έλεγχοι απλά επιβεβαιώνουν ότι η ψησταριά σας θα αποδίδει αλλά και θα έχει άψογη εμφάνιση για χρόνια. Οι ψησταριές μας επίσης λειτουργούν και σαν αυτό- καθαριζόμενος φούρνος.

Υπερήφανα κατασκευασμένες στις ΗΠΑ

To 78% των Αμερικάνων προτιμούν προϊόντα κατασκευασμένα στις ΗΠΑ. Η Primo είναι η μόνη κεραμική ψησταριά που παράγεται στην Αμερική. Χρησιμοποιούμε Αμερικάνικες πρώτες ύλες και η καμίνευση αλλά και η συναρμολόγηση λαμβάνουν χώρα στα κεντρικά μας Tucker της Georgia. Είμαστε πολύ περήφανοι για την Αμερικάνικη εφευρετικότητα , ποιότητα και δεξιοτεχνία που υπάρχει σε κάθε μία από τις κεραμικές ψησταριές μας. Παραδόξως στην ουσία όλες οι μεγαλύτερες εταιρείες κεραμικών ψησταριών έχουν προέλευση ξένες εταιρείες. Έτσι έχουν πολύ λίγες δυνατότητες (η και καθόλου) ελέγχου στην παραγωγική διαδικασία

Παντός καιρού

Οι κεραμικές ψησταριές Primo είναι φτιαγμένες να ζήσουν στο ύπαιθρο και με κάθε είδους κλίμα. Τα πρώτης ποιότητας κεραμικά, τα βερνίκια και η κατασκευή έχουν γίνει για να αντέχουν τις πιο ακραίες καιρικές συνθήκες. Οι ψησταριές μας χρησιμοποιούνται σε όλο τον κόσμο σε ακραία υψηλές θερμοκρασίες , πολύ μεγάλη υγρασία, βροχές, ανέμους, χιόνια, ακόμη και σε θερμοκρασίες πολύ κάτω του μηδενός.
Ευχαριστηθείτε ανεξαρτησία και ασύγκριτη απόδοση, οπουδήποτε και να ζείτε.