Βουρτσίστε το κάτω μέρος του τηγανιού με ελαιόλαδο, τοποθετήστε τα λαχανικά στην κατσαρόλα και ψήστε με περισσότερο ελαιόλαδο. Πασπαλίστε με καπνιστή πάπρικα, σκόνη τσίλι και αλεσμένο κύμινο. Αλάτι στην γεύση.
Κόψτε τα στήθη κοτόπουλου σε κομμάτια μεγέθους δαγκώματος, ρίξτε τα στο τηγάνι με ελαιόλαδο και, στη συνέχεια, πασπαλίστε με καπνιστή πάπρικα, σκόνη τσίλι και αλεσμένο κύμινο. Αλάτι για γεύση. Τοποθετήστε στο ψυγείο.
Αλείψτε την μπριζόλα με ελαιόλαδο και πασπαλίστε την με το αγαπημένο σας καρύκευμα μπριζόλας ή τα καρυκεύματα για το κοτόπουλο. Τοποθετήστε στο ψυγείο.
Γεμίστε την μισή ψησταριά με κάρβουνο, ανάψτε τα και περιμένετε 5 λεπτά, στη συνέχεια τοποθετήστε την κατσαρόλα των λαχανικών στην πλευρά για έμμεσο ψήσιμο. Αφήστε την ψησταριά να θερμανθεί στους 205°C για περίπου 15 λεπτά. Αυτό θα εμπλουτίσει με περισσότερη καπνιστή γεύση τα λαχανικά και θα τους επιτρέψει να μαλακώσουν λίγο.
Όταν η ψησταριά φτάσει τους 205°C, μετακινήστε την κατσαρόλα στην πλευρά της σχάρας επάνω από τα κάρβουνα για άμεσο ψήσιμο. Ανακατέψτε περιστασιακά για να αποφευχθεί η μεγάλη συσσώρευση. Μόλις το κρεμμύδι αρχίσει να γίνεται διαφανές, προσθέστε το κοτόπουλο στην κατσαρόλα. Ψήστε για 5 λεπτά.
Μετακινήστε την κατσαρόλα πίσω στην πλευρά για έμμεσο ψήσιμο και τοποθετήστε την μπριζόλα στην πλευρά για άμεσο ψήσιμο. Ψήστε την μπριζόλα 2 λεπτά σε κάθε πλευρά ή έως ότου να φτάσει στο επιθυμητό ψήσιμο.
Αφαιρέστε την κατσαρόλα με το κοτόπουλο και τα λαχανικά. Κόψτε την μπριζόλα κατά μήκος των ινών ώστε να μην είναι έντονη. Σερβίρετε αμέσως με τα συνοδευτικά.
Για να κάνετε μαλακή tortilla γρήγορα, ρίξτε λίγο νερό και στις δύο πλευρές της, βάλτε την σε ένα πιάτο και τοποθετήστε την σε έναν φούρνο μικροκυμάτων στην πιο δυνατή επιλογή λειτουργίας για 30 δευτερόλεπτα.
Ingredients
Directions
Βουρτσίστε το κάτω μέρος του τηγανιού με ελαιόλαδο, τοποθετήστε τα λαχανικά στην κατσαρόλα και ψήστε με περισσότερο ελαιόλαδο. Πασπαλίστε με καπνιστή πάπρικα, σκόνη τσίλι και αλεσμένο κύμινο. Αλάτι στην γεύση.
Κόψτε τα στήθη κοτόπουλου σε κομμάτια μεγέθους δαγκώματος, ρίξτε τα στο τηγάνι με ελαιόλαδο και, στη συνέχεια, πασπαλίστε με καπνιστή πάπρικα, σκόνη τσίλι και αλεσμένο κύμινο. Αλάτι για γεύση. Τοποθετήστε στο ψυγείο.
Αλείψτε την μπριζόλα με ελαιόλαδο και πασπαλίστε την με το αγαπημένο σας καρύκευμα μπριζόλας ή τα καρυκεύματα για το κοτόπουλο. Τοποθετήστε στο ψυγείο.
Γεμίστε την μισή ψησταριά με κάρβουνο, ανάψτε τα και περιμένετε 5 λεπτά, στη συνέχεια τοποθετήστε την κατσαρόλα των λαχανικών στην πλευρά για έμμεσο ψήσιμο. Αφήστε την ψησταριά να θερμανθεί στους 205°C για περίπου 15 λεπτά. Αυτό θα εμπλουτίσει με περισσότερη καπνιστή γεύση τα λαχανικά και θα τους επιτρέψει να μαλακώσουν λίγο.
Όταν η ψησταριά φτάσει τους 205°C, μετακινήστε την κατσαρόλα στην πλευρά της σχάρας επάνω από τα κάρβουνα για άμεσο ψήσιμο. Ανακατέψτε περιστασιακά για να αποφευχθεί η μεγάλη συσσώρευση. Μόλις το κρεμμύδι αρχίσει να γίνεται διαφανές, προσθέστε το κοτόπουλο στην κατσαρόλα. Ψήστε για 5 λεπτά.
Μετακινήστε την κατσαρόλα πίσω στην πλευρά για έμμεσο ψήσιμο και τοποθετήστε την μπριζόλα στην πλευρά για άμεσο ψήσιμο. Ψήστε την μπριζόλα 2 λεπτά σε κάθε πλευρά ή έως ότου να φτάσει στο επιθυμητό ψήσιμο.
Αφαιρέστε την κατσαρόλα με το κοτόπουλο και τα λαχανικά. Κόψτε την μπριζόλα κατά μήκος των ινών ώστε να μην είναι έντονη. Σερβίρετε αμέσως με τα συνοδευτικά.
Για να κάνετε μαλακή tortilla γρήγορα, ρίξτε λίγο νερό και στις δύο πλευρές της, βάλτε την σε ένα πιάτο και τοποθετήστε την σε έναν φούρνο μικροκυμάτων στην πιο δυνατή επιλογή λειτουργίας για 30 δευτερόλεπτα.