Χοιρινές Μπριζόλες με Σκόρδο και Κανέλα

Season both sides of Pork Loin Chops to taste with mixture of salt, pepper, garlic powder and cinnamon.

Set Grill for direct cooking (no heat deflector plates) and heat to 450ºF (See tips if preparing with sides for alternate configuration)

Grill over direct heat 450ºF for seven minutes a side. Ideal internal temperature of pork loin chop is 160ºF.

Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time20 minsTotal Time30 mins
Συστατικά
 450 g Μπριζόλες Χοιρινές (225gr ανά άτομο)
 Αλάτι
 Πιπέρι
 Κανέλα
 Σκόνη Σκόρδου
 Δείτε τις σημειώσεις για εναλλακτικά
Οδηγίες για Χοιρινές Μπριζόλες με Σκόρδο και Κανέλα
1

Πηγαίνει καλά με ψητά μήλα και γλυκοπατάτες. (βλ. συνταγές). Αυτό το υπέροχο γεύμα μπορεί να μαγειρευτεί όλο μαζί και ευχαριστεί πάντα το πλήθος. Ρυθμίστε την ψησταριά στους 230ºC με τον εκτροπέα θερμότητας στη δεξιά πλευρά. Βάλτε τις μεγάλες γλυκοπατάτες (τυλιγμένες σε αλουμινόχαρτο) στην πλευρά της σχάρας με την πλάκα D. Ρυθμίστε το χρονόμετρο για 30 λεπτά. Μετά από 30 λεπτά προσθέστε το ράφι επέκτασης πάνω από τις γλυκοπατάτες και προσθέστε το ψημένο πιάτο μήλου. Μετά από 15 λεπτά ανακατεύουμε τα μήλα και αρχίζουμε να μαγειρεύουμε τις μπριζόλες του χοιρινού κρέατος. Προσθέστε μια χούφτα τσιπς hickory κατά την εκκίνηση της φωτιάς σας για αυξημένη γεύση.

2

Περικόψτε το ορατό λίπος από τις χοιρινές μπριζόλες πριν το ψήσιμο. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε φρέσκο ψιλοκομμένο σκόρδο αντί σκόνης σκόρδου, περιορίστε το αλάτι που χρησιμοποιείται για καρύκευμα, ειδικά εάν έχετε υψηλή αρτηριακή πίεση ή οικογενειακό ιστορικό υψηλής αρτηριακής πίεσης. Σερβίρετε με μήλα, γλυκοπατάτα καθώς και με πράσινα φασόλια και μπρόκολο.

Ingredients

Συστατικά
 450 g Μπριζόλες Χοιρινές (225gr ανά άτομο)
 Αλάτι
 Πιπέρι
 Κανέλα
 Σκόνη Σκόρδου
 Δείτε τις σημειώσεις για εναλλακτικά

Directions

Οδηγίες για Χοιρινές Μπριζόλες με Σκόρδο και Κανέλα
1

Πηγαίνει καλά με ψητά μήλα και γλυκοπατάτες. (βλ. συνταγές). Αυτό το υπέροχο γεύμα μπορεί να μαγειρευτεί όλο μαζί και ευχαριστεί πάντα το πλήθος. Ρυθμίστε την ψησταριά στους 230ºC με τον εκτροπέα θερμότητας στη δεξιά πλευρά. Βάλτε τις μεγάλες γλυκοπατάτες (τυλιγμένες σε αλουμινόχαρτο) στην πλευρά της σχάρας με την πλάκα D. Ρυθμίστε το χρονόμετρο για 30 λεπτά. Μετά από 30 λεπτά προσθέστε το ράφι επέκτασης πάνω από τις γλυκοπατάτες και προσθέστε το ψημένο πιάτο μήλου. Μετά από 15 λεπτά ανακατεύουμε τα μήλα και αρχίζουμε να μαγειρεύουμε τις μπριζόλες του χοιρινού κρέατος. Προσθέστε μια χούφτα τσιπς hickory κατά την εκκίνηση της φωτιάς σας για αυξημένη γεύση.

2

Περικόψτε το ορατό λίπος από τις χοιρινές μπριζόλες πριν το ψήσιμο. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε φρέσκο ψιλοκομμένο σκόρδο αντί σκόνης σκόρδου, περιορίστε το αλάτι που χρησιμοποιείται για καρύκευμα, ειδικά εάν έχετε υψηλή αρτηριακή πίεση ή οικογενειακό ιστορικό υψηλής αρτηριακής πίεσης. Σερβίρετε με μήλα, γλυκοπατάτα καθώς και με πράσινα φασόλια και μπρόκολο.

Χοιρινές Μπριζόλες με Σκόρδο και Κανέλα