Season both sides of Pork Loin Chops to taste with mixture of salt, pepper, garlic powder and cinnamon.
Set Grill for direct cooking (no heat deflector plates) and heat to 450ºF (See tips if preparing with sides for alternate configuration)
Grill over direct heat 450ºF for seven minutes a side. Ideal internal temperature of pork loin chop is 160ºF.
Πηγαίνει καλά με ψητά μήλα και γλυκοπατάτες. (βλ. συνταγές). Αυτό το υπέροχο γεύμα μπορεί να μαγειρευτεί όλο μαζί και ευχαριστεί πάντα το πλήθος. Ρυθμίστε την ψησταριά στους 230ºC με τον εκτροπέα θερμότητας στη δεξιά πλευρά. Βάλτε τις μεγάλες γλυκοπατάτες (τυλιγμένες σε αλουμινόχαρτο) στην πλευρά της σχάρας με την πλάκα D. Ρυθμίστε το χρονόμετρο για 30 λεπτά. Μετά από 30 λεπτά προσθέστε το ράφι επέκτασης πάνω από τις γλυκοπατάτες και προσθέστε το ψημένο πιάτο μήλου. Μετά από 15 λεπτά ανακατεύουμε τα μήλα και αρχίζουμε να μαγειρεύουμε τις μπριζόλες του χοιρινού κρέατος. Προσθέστε μια χούφτα τσιπς hickory κατά την εκκίνηση της φωτιάς σας για αυξημένη γεύση.
Περικόψτε το ορατό λίπος από τις χοιρινές μπριζόλες πριν το ψήσιμο. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε φρέσκο ψιλοκομμένο σκόρδο αντί σκόνης σκόρδου, περιορίστε το αλάτι που χρησιμοποιείται για καρύκευμα, ειδικά εάν έχετε υψηλή αρτηριακή πίεση ή οικογενειακό ιστορικό υψηλής αρτηριακής πίεσης. Σερβίρετε με μήλα, γλυκοπατάτα καθώς και με πράσινα φασόλια και μπρόκολο.
Ingredients
Directions
Πηγαίνει καλά με ψητά μήλα και γλυκοπατάτες. (βλ. συνταγές). Αυτό το υπέροχο γεύμα μπορεί να μαγειρευτεί όλο μαζί και ευχαριστεί πάντα το πλήθος. Ρυθμίστε την ψησταριά στους 230ºC με τον εκτροπέα θερμότητας στη δεξιά πλευρά. Βάλτε τις μεγάλες γλυκοπατάτες (τυλιγμένες σε αλουμινόχαρτο) στην πλευρά της σχάρας με την πλάκα D. Ρυθμίστε το χρονόμετρο για 30 λεπτά. Μετά από 30 λεπτά προσθέστε το ράφι επέκτασης πάνω από τις γλυκοπατάτες και προσθέστε το ψημένο πιάτο μήλου. Μετά από 15 λεπτά ανακατεύουμε τα μήλα και αρχίζουμε να μαγειρεύουμε τις μπριζόλες του χοιρινού κρέατος. Προσθέστε μια χούφτα τσιπς hickory κατά την εκκίνηση της φωτιάς σας για αυξημένη γεύση.
Περικόψτε το ορατό λίπος από τις χοιρινές μπριζόλες πριν το ψήσιμο. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε φρέσκο ψιλοκομμένο σκόρδο αντί σκόνης σκόρδου, περιορίστε το αλάτι που χρησιμοποιείται για καρύκευμα, ειδικά εάν έχετε υψηλή αρτηριακή πίεση ή οικογενειακό ιστορικό υψηλής αρτηριακής πίεσης. Σερβίρετε με μήλα, γλυκοπατάτα καθώς και με πράσινα φασόλια και μπρόκολο.