Φιλέτο Ψαριού Mahi Mahi

Yields1 Serving
Prep Time1 hrCook Time10 minsTotal Time1 hr 10 mins
Συστατικά
 500 g Φρέσκο φιλέτο ψαριού Mahi Mahi (250g το άτομο)
 0,50 cup Dressing Ιταλικής Σαλάτας
Οδηγίες για φιλέτο ψαριού Mahi Mahi
1

Τοποθετήστε τα φιλέτα σε μία πλαστική συσκευασία αποθήκευσης και αδειάστε το dressing από πάνω.

2

Τοποθετήστε τα στο ψυγείο για 30 λεπτά με 1 ώρα ανακινώντας την συσκευασία μία ή δύο φορές κατά την διάρκεια της ψύξης.

3

Ρυθμίστε την ψησταριά για άμεσο ψήσιμο (χωρίς αντιφλογιστικές πλάκες) και θερμάνετε στους 175ºC.

4

Ψήστε άμεσα στους 175ºC για 5 λεπτά την κάθε πλευρά. Το ψάρι είναι έτοιμο όταν αφαιρείται εύκολα με ένα πιρούνι.

Recipe notes

Συμβουλές:

Όπως πάντα το φρέσκο ψάρι είναι το κλειδί. Να είστε "ευγενικοί" με το ψάρι στην ψησταριά και σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε λαβίδα και σπάτουλα για να γυρίσετε το ψάρι. Είναι επίσης πολύ χρηστικό όταν ψήνετε ψάρι να παίρνετε λίγο ελαιόλαδο και λίγο χαρτί κουζίνας για να το αλείψετε στην επιφάνεια των σχαρών όπου σκοπεύετε να ψήσετε το ψάρι. "Ψεκάστε" επάνω από το ψάρι ψιλοκομμένο μαϊντανό μόλις το ψάρι βγει από την ψησταριά.Στύψτε λεμόνι επάνω  από το ψάρι αν επιθυμείτε ή σερβίρετε με σάλτσα ταρτάρ.

Το ψάρι είναι μία εξαιρετική πηγή βιταμινών Ωμέγα 3 (που είναι απαραίτητη για την υγεία της καρδιάς και των αρθρώσεων)! Σερβίρετε με μία πολύχρωμη σαλάτα για ένα πολύ υγιεινό και νόστιμο γεύμα.

Ingredients

Συστατικά
 500 g Φρέσκο φιλέτο ψαριού Mahi Mahi (250g το άτομο)
 0,50 cup Dressing Ιταλικής Σαλάτας

Directions

Οδηγίες για φιλέτο ψαριού Mahi Mahi
1

Τοποθετήστε τα φιλέτα σε μία πλαστική συσκευασία αποθήκευσης και αδειάστε το dressing από πάνω.

2

Τοποθετήστε τα στο ψυγείο για 30 λεπτά με 1 ώρα ανακινώντας την συσκευασία μία ή δύο φορές κατά την διάρκεια της ψύξης.

3

Ρυθμίστε την ψησταριά για άμεσο ψήσιμο (χωρίς αντιφλογιστικές πλάκες) και θερμάνετε στους 175ºC.

4

Ψήστε άμεσα στους 175ºC για 5 λεπτά την κάθε πλευρά. Το ψάρι είναι έτοιμο όταν αφαιρείται εύκολα με ένα πιρούνι.

Φιλέτο Ψαριού Mahi Mahi