Ρυθμίστε την ψησταριά για έμμεσο ψήσιμο και θερμάνετε στους 175°C. Γεμίστε την βάση για το κοτόπουλο με μπύρα, τοποθετήστε το κοτόπουλο στην κορυφή και τοποθετήστε το στην ψησταριά. Ψήστε έως ότου το στήθος φτάσει στους 71°C (εκτιμώμενος χρόνος ψησίματος 90 λεπτά). Όταν τελειώσετε, αφαιρέστε το κοτόπουλο αφήστε το να ξεκουραστεί για 30-45 λεπτά πριν το κόψετε.
Χαμηλώστε τη θερμοκρασία της ψησταριάς στους 150-160°C.
Προσθέστε τον ζωμό κοτόπουλου, την κρέμα γάλακτος, τα κρεμύδια, τα μανιτάρια, το κύμινο, την ρίγανη, την πάπρικα, το πιπέρι cayene και το τσίλι στον φούρνο και ανακατέψτε καλά. Αλάτι και πιπέρι στην γεύση.
Στραγγίστε τα φασόλια και προσθέστε τα στην γάστρα μαζί με το κομμένο κοτόπουλο. Ανακατέψτε καλά.
Τοποθετήστε την γάστρα χωρίς το καπάκι της στην ψησταριά (για έμμεσο ψήσιμο στους 150-160°C. Περιμένετε 30 λεπτά και προσθέστε λίγη καπνιστή γεύση στο τσίλι και μετά καλύψτε το. Αφήστε να σιγοβράσει για 90 λεπτά. Ανακατέψτε περιστασιακά και βεβαιωθείτε ότι το σιγοβράζει. Αν βράζει γρήγορα, μειώστε τη θερμοκρασία.
Σερβίρετε σε ένα μεγάλο μπολ σούπας, προσθέστε μια κούπα κρέμα γάλακτος, τριμμένο τυρί και κολίανδρο. Σερβίρετε με τσίπς τορτίγιας.
Ingredients
Directions
Ρυθμίστε την ψησταριά για έμμεσο ψήσιμο και θερμάνετε στους 175°C. Γεμίστε την βάση για το κοτόπουλο με μπύρα, τοποθετήστε το κοτόπουλο στην κορυφή και τοποθετήστε το στην ψησταριά. Ψήστε έως ότου το στήθος φτάσει στους 71°C (εκτιμώμενος χρόνος ψησίματος 90 λεπτά). Όταν τελειώσετε, αφαιρέστε το κοτόπουλο αφήστε το να ξεκουραστεί για 30-45 λεπτά πριν το κόψετε.
Χαμηλώστε τη θερμοκρασία της ψησταριάς στους 150-160°C.
Προσθέστε τον ζωμό κοτόπουλου, την κρέμα γάλακτος, τα κρεμύδια, τα μανιτάρια, το κύμινο, την ρίγανη, την πάπρικα, το πιπέρι cayene και το τσίλι στον φούρνο και ανακατέψτε καλά. Αλάτι και πιπέρι στην γεύση.
Στραγγίστε τα φασόλια και προσθέστε τα στην γάστρα μαζί με το κομμένο κοτόπουλο. Ανακατέψτε καλά.
Τοποθετήστε την γάστρα χωρίς το καπάκι της στην ψησταριά (για έμμεσο ψήσιμο στους 150-160°C. Περιμένετε 30 λεπτά και προσθέστε λίγη καπνιστή γεύση στο τσίλι και μετά καλύψτε το. Αφήστε να σιγοβράσει για 90 λεπτά. Ανακατέψτε περιστασιακά και βεβαιωθείτε ότι το σιγοβράζει. Αν βράζει γρήγορα, μειώστε τη θερμοκρασία.
Σερβίρετε σε ένα μεγάλο μπολ σούπας, προσθέστε μια κούπα κρέμα γάλακτος, τριμμένο τυρί και κολίανδρο. Σερβίρετε με τσίπς τορτίγιας.