Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ PRIMO GO

TΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΦΟΡΗΤΟ ΚΕΡΑΜΙΚΟ ΓΚΡΙΛ

Το Primo GO και το Oval JR 200 ξεπερνάει όλες τις άλλες φορητές κεραμικές σχάρες έχοντας 210 τετραγωνικές ίντσες μαγειρέματος. Προσθέστε το προαιρετικό σύστημα ραφιών και η περιοχή μαγειρέματος φτάνει στις 360 τετραγωνικά ίντσες. Αυτό είναι περισσότερο από το διπλάσιο της επιφάνειας μαγειρέματος της δεύτερης μεγαλύτερης φορητής κεραμικής ψησταριάς. Ψήστε ή καπνίστε για 10 ή περισσότερα άτομα, για οπουδήποτε θέλετε να πάτε.

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ PRIMO GO VS ΑΛΛΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ΧΩΡΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΓΙΑ Primo Oval JR 200 & GO
* Μέχρι 360 τ.μ. με προαιρετικό σύστημα ραφιών 210 τετ.

KamadoJoe JR 149 τ.μ
Big Green Egg MiniMaxEGG™ 133 τ.μ.
Grill Dome with Kamagater 123 τ.μ.
Louisiana Grills K13 95 τ.μ.
Vision P Series 87 τ.μ.
Big Green Egg Mini 79 τ.μ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗN PRIMO GO

Το Primo GO για το Oval JR 200 grill είναι μια βάση και μια βάση δύο τεμαχίων που προσφέρει φορητότητα και χρήση στο σπίτι χωρίς την ανάγκη για τραπέζι ψησταριάς ή καλάθι. Εισαγάγετε το Oval JR 200 στο Primo GO και, στη συνέχεια, αποσυνδέστε το εύκολα από τη Βάση GO αφαιρώντας τις τέσσερις καρφίτσες για μέγιστη φορητότητα. Δύο άτομα μπορούν εύκολα να χρησιμοποιήσουν τις ανθεκτικές λαβές μεταφοράς του Primo GO για τη μεταφορά. Το Primo GO μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πίσω πόρτα φορτηγού, σε τραπέζι πικ-νικ ή ακόμα και σε επίπεδο έδαφος σε χώρο στάθμευσης γηπέδου. Φέρτε κατά μήκος της βάσης Primo GO για αυτόνομη χρήση. To γκριλ Primo GO, η βάση Primo GO και το γκριλ Oval JR 200 πωλούνται ξεχωριστά.

* Το Primo Oval JR 200 πωλείται χωριστά

GO ΠΑΡΤΥ

Το Primo GO είναι έτοιμο για κάθε party σας, είτε στην πίσω πόρτα του φορτηγού σας, στο έδαφος ή στην προαιρετική βάση GO είναι έτοιμο για το μεγάλο παιχνίδι.

GΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ

Το Primo GO είναι έτοιμο για κάθε party σας, είτε στην πίσω πόρτα του φορτηγού σας, στο έδαφος ή στην προαιρετική βάση GO είναι έτοιμο για το μεγάλο παιχνίδι.

GO ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ

Το Primo GO είναι μια φανταστική προσθήκη στην αυλή σας επίσης. Το JR 200 έχει 210 τετραγωνικά ίντσες χώρου μαγειρέματος για να τροφοδοτήσει την οικογένειά σας.

  Χαρακτηριστικά Primo GO

   Η μεγαλύτερη φορητή κεραμική ψησταριά με τα μεγαλύτερα χαρακτηριστικά.

GO Big

H μεγαλύτερη διαθέσιμη φορητή κεραμική ψησταριά, με επιφάνεια 210 τετραγωνικών ιντσών.

Προαιρετικό Σύστημα Ραφιών

Αν προσθέσετε αυτό το αξεσουάρ η περιοχή μαγειρέματος φτάνει τις 360 τετραγωνικά ίντσες. Αυτό είναι περισσότερο από το διπλάσιο της επιφάνειας μαγειρέματος της δεύτερης μεγαλύτερης φορητής κεραμικής ψησταριάς.

Ψήστε, Φουρνίστε ή Καπνίστε

Μαγειρέψτε για 10 ή περισσότερα άτομα όπου θέλετε να πάτε, υπάρχει αρκετός χώρος για να μαγειρέψετε για το μικρό σας στρατό.

Ευστροφία

Μια βάση και μια βάση δύο τεμαχίων που προσφέρει φορητότητα και χρήση στο σπίτι χωρίς την ανάγκη για τραπέζι ψησταριάς ή καλάθι.

Σχεδιασμός 2 Τεμαχίων

Εύκολα αποσυνδέστε το από τη βάση Primo GO αφαιρώντας τις τέσσερις καρφίτσες για μέγιστη φορητότητα.

Εύκολη Μεταφορά

Δύο άτομα μπορούν εύκολα να χρησιμοποιήσουν τις ανθεκτικές λαβές μεταφοράς της Primo GO για τη μεταφορά.

GO BASE PORTABILITY

Μόλις αποσυνδεθεί το Primo GO, και η βάση Primo Go διπλώνει σε μια συμπαγή μορφή για αποθήκευση ή μεταφορά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Απλά αφαιρέστε τις πλευρικές στηρίξεις στήριξης, αναδιπλώστε το και τοποθετήστε το στο πίσω κάθισμα του φορτηγού σας. Η βάση Primo GO είναι έτοιμη να έρθει μαζί σας.