Αφαιρέστε το λίπος που προεξέχει από τα παϊδάκια. Περάστε ελαφρά με ελαιόλαδο την πλευρά με το κρέας. Ψεκάστε με άφθονο καρύκευμα και πιέστε το επάνω στο κρέας ώστε να κολλήσει.
Τοποθετήστε σε έναν δίσκο και καλύψτε με καθαρό πλαστικό περιτύλιγμα. Τοποθετήστε στο ψυγείο για 24 ώρες.
Ρυθμίστε την ψησταριά για έμμεσο ψήσιμο και θερμάνετε στους 120°C.
Τοποθετήστε το αρνί στην ψησταριά για 2.5 ώρες.
Βγάλτε από την ψησταριά, τοποθετήστε σε ένα πιάτο και τυλίξτε το χαλαρά με ένα αλουμινόχαρτο για 10 λεπτά.
Κόψτε σε κομμάτια και ρίξτε φρέσκο στυμμένο χυμό από λεμόνι.