Για τη σάλτσα κοκτέιλ, συνδυάστε όλα τα συστατικά σε ένα μπολ και ανακατέψτε καλά. Τοποθετήστε τα σε ένα μπολ σερβιρίσματος, καλύψτε τα με καθαρό πλαστικό περιτύλιγμα και τοποθετήστε τα στο ψυγείο.
Ρυθμίστε την ψησταριά για έμμεσο ψήσιμο σε θερμοκρασία 205°C.
Σε ένα μεγάλο μπολ, προσθέστε το ελαιόλαδο, το σκόρδο, την παρμεζάνα και το χυμό λάιμ. Αλάτι και πιπέρι στην γεύση. Πιέστε τις γαρίδες για να στεγνώσουν με χαρτί κουζίνας, στη συνέχεια προσθέστε τις γαρίδες στο μείγμα και ρίξτε τα συστατικά έως ότου οι γαρίδες επικαλυφθούν ομοιόμορφα.
Τοποθετήστε ένα μόνο στρώμα με γαρίδες σε ένα ελαφρώς λιπαρό αντικολλητικό φύλλο και τοποθετήστε το στην ψησταριά.
Ψήστε τις γαρίδες για 8-10 λεπτά μέχρι να είναι πιο σκληρές και ροζ. Τοποθετήστε τις γαρίδες σε ένα δίσκο και σερβίρετε αμέσως με τη σάλτσα κοκτέιλ.
Primo Roasted Parmesan Shrimp Recipe PDF
Ingredients
Directions
Για τη σάλτσα κοκτέιλ, συνδυάστε όλα τα συστατικά σε ένα μπολ και ανακατέψτε καλά. Τοποθετήστε τα σε ένα μπολ σερβιρίσματος, καλύψτε τα με καθαρό πλαστικό περιτύλιγμα και τοποθετήστε τα στο ψυγείο.
Ρυθμίστε την ψησταριά για έμμεσο ψήσιμο σε θερμοκρασία 205°C.
Σε ένα μεγάλο μπολ, προσθέστε το ελαιόλαδο, το σκόρδο, την παρμεζάνα και το χυμό λάιμ. Αλάτι και πιπέρι στην γεύση. Πιέστε τις γαρίδες για να στεγνώσουν με χαρτί κουζίνας, στη συνέχεια προσθέστε τις γαρίδες στο μείγμα και ρίξτε τα συστατικά έως ότου οι γαρίδες επικαλυφθούν ομοιόμορφα.
Τοποθετήστε ένα μόνο στρώμα με γαρίδες σε ένα ελαφρώς λιπαρό αντικολλητικό φύλλο και τοποθετήστε το στην ψησταριά.
Ψήστε τις γαρίδες για 8-10 λεπτά μέχρι να είναι πιο σκληρές και ροζ. Τοποθετήστε τις γαρίδες σε ένα δίσκο και σερβίρετε αμέσως με τη σάλτσα κοκτέιλ.