Προθερμάνετε την ψησταριά σας στους 175°C.
Με ένα πινέλο αλείψτε τους κόκκους καλαμποκιού με ελαιόλαδο και αλάτι και πιπέρι στην επιθυμητή γεύση. Ψήστε το καλαμπόκι σε άμεση θερμότητα και γυρίστε κάθε λίγα λεπτά για να κατορθώσετε να δώσετε λίγο χρώμα στις μερίδες του καλαμποκιού. Ψήστε για 15-20 λεπτά.
Σε ένα μεγάλο πλαστικό ή κεραμικό μπολ, προσθέστε την πιπεριά, τον χυμό lime, κρεμμύδι, τα μαύρα φασόλια, ξύδι και 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο.
Κόψτε τα καλαμπόκια και τοποθετήστε τα σε ένα μπολ και ανακατέψτε τα συστατικά σχολαστικά.
Προσθέστε την ρόκα, αλάτι πιπέρι για την επιθυμητή γεύση και ανακατέψτε σχολαστικά. Ρίξτε από πάνω την φέτα.
Σημειώσεις Συνταγής
Η σαλάτα μπορεί να σερβιριστεί άμεσα, αλλά οι γεύσεις θα παντρευτούν πολύ όμορφα αν τοποθετηθεί στο ψυγείο κατά την διάρκεια της νύχτας.
Ingredients
Directions
Προθερμάνετε την ψησταριά σας στους 175°C.
Με ένα πινέλο αλείψτε τους κόκκους καλαμποκιού με ελαιόλαδο και αλάτι και πιπέρι στην επιθυμητή γεύση. Ψήστε το καλαμπόκι σε άμεση θερμότητα και γυρίστε κάθε λίγα λεπτά για να κατορθώσετε να δώσετε λίγο χρώμα στις μερίδες του καλαμποκιού. Ψήστε για 15-20 λεπτά.
Σε ένα μεγάλο πλαστικό ή κεραμικό μπολ, προσθέστε την πιπεριά, τον χυμό lime, κρεμμύδι, τα μαύρα φασόλια, ξύδι και 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο.
Κόψτε τα καλαμπόκια και τοποθετήστε τα σε ένα μπολ και ανακατέψτε τα συστατικά σχολαστικά.
Προσθέστε την ρόκα, αλάτι πιπέρι για την επιθυμητή γεύση και ανακατέψτε σχολαστικά. Ρίξτε από πάνω την φέτα.