Ρυθμίστε την ψησταριά σας για άμεσο ψήσιμο και θερμάνετε στους 200°C.
Ψήστε τις φέτες μπέικον ή χρησιμοποιήστε μια κατσαρόλα μέχρι να γίνουν. Θρυμματίστε το μπέικον και αφήστε το στην άκρη.
Τοποθετήστε τα μανιτάρια στην ψησταριά μέχρι να μαλακώσουν και να γεμίσουν με τα υγρά τους τα καπάκια των μανιταριών. Αφαιρέστε τα υγρά και προσθέστε αλάτι και πιπέρι για την επιθυμητή γεύση.
Τοποθετήστε ένα ωμό αυγό (ή ομελέτα) σε κάθε μανιτάρι μέχρι να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο ψησίματος.
Ψεκάστε με τα κομματάκια μπέικον και το τυρί Cheddar μέχρι να λιώσει το τυρί.
Σημειώσεις Συνταγής
Σερβίρετε κατευθείαν.
Ingredients
Directions
Ρυθμίστε την ψησταριά σας για άμεσο ψήσιμο και θερμάνετε στους 200°C.
Ψήστε τις φέτες μπέικον ή χρησιμοποιήστε μια κατσαρόλα μέχρι να γίνουν. Θρυμματίστε το μπέικον και αφήστε το στην άκρη.
Τοποθετήστε τα μανιτάρια στην ψησταριά μέχρι να μαλακώσουν και να γεμίσουν με τα υγρά τους τα καπάκια των μανιταριών. Αφαιρέστε τα υγρά και προσθέστε αλάτι και πιπέρι για την επιθυμητή γεύση.
Τοποθετήστε ένα ωμό αυγό (ή ομελέτα) σε κάθε μανιτάρι μέχρι να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο ψησίματος.
Ψεκάστε με τα κομματάκια μπέικον και το τυρί Cheddar μέχρι να λιώσει το τυρί.