Print Options:

Φιλέτο Ψαριού Mahi Mahi

Yields1 ServingPrep Time1 hrCook Time10 minsTotal Time1 hr 10 mins

Συστατικά
 500 g Φρέσκο φιλέτο ψαριού Mahi Mahi (250g το άτομο)
 0,50 cup Dressing Ιταλικής Σαλάτας
Οδηγίες για φιλέτο ψαριού Mahi Mahi
1

Τοποθετήστε τα φιλέτα σε μία πλαστική συσκευασία αποθήκευσης και αδειάστε το dressing από πάνω.

2

Τοποθετήστε τα στο ψυγείο για 30 λεπτά με 1 ώρα ανακινώντας την συσκευασία μία ή δύο φορές κατά την διάρκεια της ψύξης.

3

Ρυθμίστε την ψησταριά για άμεσο ψήσιμο (χωρίς αντιφλογιστικές πλάκες) και θερμάνετε στους 175ºC.

4

Ψήστε άμεσα στους 175ºC για 5 λεπτά την κάθε πλευρά. Το ψάρι είναι έτοιμο όταν αφαιρείται εύκολα με ένα πιρούνι.

Scroll To Top Sidebar