Ρυθμίστε την ψησταριά για έμμεσο ψήσιμο (χρησιμοποιήστε αντιφλογιστικές πλάκες) και θερμάνετε περίπου στους 175ºC.
Καρυκεύστε το αρνί με φρέσκο τριμμένο πιπέρι (στην γεύση), αλάτι (στην γεύση), ψιλοκομμένο σκόρδο και δεντρολίβανο.
Χρησιμοποιήστε νήμα κρεοπωλείου για να δέσετε το πόδι και να διατηρήσετε το σχήμα του.
Τοποθετήστε το αρνί κατευθείαν επάνω στις σχάρες για έμμεσο ψήσιμο (175ºC) για περίπου 1 ώρα. Δεν υπάρχει ανάγκη να γυρίσετε το κρέας κατά την διάρκεια του ψησίματος. Η ιδανική θερμοκρασία πυρήνα στο τελείωμα είναι 60ºC για medium rare και 65ºC για καλοψημένο (well done).