Print Options:

Καραβίδες με Σκόρδο και Μαϊντανό

Yields1 ServingPrep Time1 hr

Συστατικά
 600 g φρέσκες καραβίδες
 3 σκελίδες σκόρδο (τριμμένες)
 0,30 cup ελαιόλαδο
 ψιλοκομμένος μαϊντανός
 Ξύλινα σουβλάκια
Οδηγίες για Καραβίδες με Σκόρδο και Μαϊντανό
1

Βυθίστε ξύλινα σουβλάκια για 30 λεπτά σε νερό.

2

Καθαρίστε τις καραβίδες.

3

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε το ψιλοκομμένο σκόρδο, το ελαιόλαδο και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.

4

Προσθέστε γαρίδες και ανακατέψτε μέχρι να καλυφθούν ομοιόμορφα.

5

Είναι ιδανικό να τοποθετήσετε το μείγμα στο ψυγείο για μία ώρα ανακατεύοντας μία ή δύο φορές κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

6

Περάστε τις γαρίδες επάνω στα σουβλάκια από την ουρά προς το κεφάλι.

7

Ρυθμίστε την ψησταριά σας για έμμεσο ψήσιμο, με 1 τουλάχιστον αντιφλογιστική πλάκα και ζεστάνετε την ψησταριά στους 175ºC.

8

Ψήστε έμμεσα στους 175ºC για 3-4 λεπτά από την κάθε πλευρά.

Scroll To Top Sidebar