Βυθίστε ξύλινα σουβλάκια για 30 λεπτά σε νερό.
Καθαρίστε τις καραβίδες.
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε το ψιλοκομμένο σκόρδο, το ελαιόλαδο και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Προσθέστε γαρίδες και ανακατέψτε μέχρι να καλυφθούν ομοιόμορφα.
Είναι ιδανικό να τοποθετήσετε το μείγμα στο ψυγείο για μία ώρα ανακατεύοντας μία ή δύο φορές κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.
Περάστε τις γαρίδες επάνω στα σουβλάκια από την ουρά προς το κεφάλι.
Ρυθμίστε την ψησταριά σας για έμμεσο ψήσιμο, με 1 τουλάχιστον αντιφλογιστική πλάκα και ζεστάνετε την ψησταριά στους 175ºC.
Ψήστε έμμεσα στους 175ºC για 3-4 λεπτά από την κάθε πλευρά.