Dip Τυριού για την Ημέρα του Αγώνα

Yields1 Serving
Prep Time30 minsCook Time45 minsTotal Time1 hr 15 mins
Ingredients
 450 g κρέμα τυριού (απαλή)
 1 cup μαγιονέζα
 0,50 tsp πιπέρι cayenne
 2 ασκαλώνια (είδος κρεμμυδιού) (ψιλοκομμένα)
 225 g κομματιασμένο τυρί Cheddar
 170 g κομματιασμένο τυρί Παρμεζάνα
 2 tbsp βούτυρο (λιωμένο)
 0,50 cup τριμμένη φρυγανιά καρυκευμένη
 0,50 cup ψημένο θρυμματισμένο μπέικον
GameDay Cheese Dip Directions
1

Σε ένα μεγάλο μπολ, προσθέστε την κρέμα τυριού, την μαγιονέζα και το πιπέρι cayenne. Ανακατέψτε καλά.

2

Προσθέστε τα ασκαλώνια, το τυρί Cheddar και την παρμεζάνα στο μείγμα και ανακατέψτε καλά.

3

Τοποθετήστε το μείγμα σε μεγάλο πιάτο φούρνου ασφαλούς ψησίματος. Λιώνουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε με την τριμμένη φρυγανιά. Στρώστε την κορυφή του μείγματος τυριού με την τριμμένη φρυγανιά.

4

Ζεστάνετε την ψησταριά στους 190°C (375 ° F) και ρυθμίστε την για έμμεσο ψήσιμο. Τοποθετήστε το ταψί στη σχάρα και ψήστε μέχρι να ροδίσει ελαφρά (περίπου 45 λεπτά).

5

Αφαιρέστε από την ψησταριά και απλώστε από πάνω το τριμμένο μπέικον. Σερβίρετε αμέσως με κράκερς ή τσιπς τορτίγιας για βουτήγματα.

Recipe notes

Αυτή η συνταγή προορίζεται για μερίδες έως 20 ατόμων. Αν προορίζετε μικρότερη παρέα μπορείτε να κόψετε τα συστατικά και τον χρόνο ψησίματος στο μισό.

Primo GameDay Cheese Dip Recipe PDF

Ingredients

Ingredients
 450 g κρέμα τυριού (απαλή)
 1 cup μαγιονέζα
 0,50 tsp πιπέρι cayenne
 2 ασκαλώνια (είδος κρεμμυδιού) (ψιλοκομμένα)
 225 g κομματιασμένο τυρί Cheddar
 170 g κομματιασμένο τυρί Παρμεζάνα
 2 tbsp βούτυρο (λιωμένο)
 0,50 cup τριμμένη φρυγανιά καρυκευμένη
 0,50 cup ψημένο θρυμματισμένο μπέικον

Directions

GameDay Cheese Dip Directions
1

Σε ένα μεγάλο μπολ, προσθέστε την κρέμα τυριού, την μαγιονέζα και το πιπέρι cayenne. Ανακατέψτε καλά.

2

Προσθέστε τα ασκαλώνια, το τυρί Cheddar και την παρμεζάνα στο μείγμα και ανακατέψτε καλά.

3

Τοποθετήστε το μείγμα σε μεγάλο πιάτο φούρνου ασφαλούς ψησίματος. Λιώνουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε με την τριμμένη φρυγανιά. Στρώστε την κορυφή του μείγματος τυριού με την τριμμένη φρυγανιά.

4

Ζεστάνετε την ψησταριά στους 190°C (375 ° F) και ρυθμίστε την για έμμεσο ψήσιμο. Τοποθετήστε το ταψί στη σχάρα και ψήστε μέχρι να ροδίσει ελαφρά (περίπου 45 λεπτά).

5

Αφαιρέστε από την ψησταριά και απλώστε από πάνω το τριμμένο μπέικον. Σερβίρετε αμέσως με κράκερς ή τσιπς τορτίγιας για βουτήγματα.

Recipe notes
Dip Τυριού για την Ημέρα του Αγώνα