Σε ένα μεγάλο μπολ, προσθέστε την κρέμα τυριού, την μαγιονέζα και το πιπέρι cayenne. Ανακατέψτε καλά.
Προσθέστε τα ασκαλώνια, το τυρί Cheddar και την παρμεζάνα στο μείγμα και ανακατέψτε καλά.
Τοποθετήστε το μείγμα σε μεγάλο πιάτο φούρνου ασφαλούς ψησίματος. Λιώνουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε με την τριμμένη φρυγανιά. Στρώστε την κορυφή του μείγματος τυριού με την τριμμένη φρυγανιά.
Ζεστάνετε την ψησταριά στους 190°C (375 ° F) και ρυθμίστε την για έμμεσο ψήσιμο. Τοποθετήστε το ταψί στη σχάρα και ψήστε μέχρι να ροδίσει ελαφρά (περίπου 45 λεπτά).
Αφαιρέστε από την ψησταριά και απλώστε από πάνω το τριμμένο μπέικον. Σερβίρετε αμέσως με κράκερς ή τσιπς τορτίγιας για βουτήγματα.
Αυτή η συνταγή προορίζεται για μερίδες έως 20 ατόμων. Αν προορίζετε μικρότερη παρέα μπορείτε να κόψετε τα συστατικά και τον χρόνο ψησίματος στο μισό.
Primo GameDay Cheese Dip Recipe PDF
Ingredients
Directions
Σε ένα μεγάλο μπολ, προσθέστε την κρέμα τυριού, την μαγιονέζα και το πιπέρι cayenne. Ανακατέψτε καλά.
Προσθέστε τα ασκαλώνια, το τυρί Cheddar και την παρμεζάνα στο μείγμα και ανακατέψτε καλά.
Τοποθετήστε το μείγμα σε μεγάλο πιάτο φούρνου ασφαλούς ψησίματος. Λιώνουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε με την τριμμένη φρυγανιά. Στρώστε την κορυφή του μείγματος τυριού με την τριμμένη φρυγανιά.
Ζεστάνετε την ψησταριά στους 190°C (375 ° F) και ρυθμίστε την για έμμεσο ψήσιμο. Τοποθετήστε το ταψί στη σχάρα και ψήστε μέχρι να ροδίσει ελαφρά (περίπου 45 λεπτά).
Αφαιρέστε από την ψησταριά και απλώστε από πάνω το τριμμένο μπέικον. Σερβίρετε αμέσως με κράκερς ή τσιπς τορτίγιας για βουτήγματα.