Απαραίτητα Εργαλεία: Δοχείο Καπνίσματος, Πριονίδι, Δίσκος (δείτε τις Σημειώσεις Συνταγής)
Τοποθετήστε την πρασινάδα και 6-8 κεφάλια μαρουλιού Romaine σε ένα δίσκο και τοποθετήστε τον στην ψησταριά. Καπνίστε (κρύο κάπνισμα) για 15 λεπτά. Τοποθετήστε την πρασινάδα σε πλαστική σακούλα που μπορεί να σφραγιστεί και καταψύξτε.
Τοποθετήστε τις ντομάτες και τα σταφύλια σε έναν δίσκο και τοποθετήστε τον στην ψησταριά. Καπνίστε (κρύο κάπνισμα) για 30 λεπτά. Τοποθετήστε την πρασινάδα σε πλαστική σακούλα που μπορεί να σφραγιστεί και καταψύξτε.
Σε ένα μεγάλο μπολ, προσθέστε ξινή κρέμα, μαγιονέζα, σκόρδο, χυμό λεμονιού, τζίντζερ, πάπρικα και ρίγανη. Ανακατέψτε καλά.
Προσθέστε τα κρεμμύδια, το κρασί και τον βασιλικό στο μείγμα. Ανακατέψτε σχολαστικά. Τοποθετήστε τα σε ένα δοχείο που μπορεί να σφραγιστεί και καταψύξτε.
Αφήστε τα συστατικά σαλάτας και το dressing στο ψυγείο για 1-4 ώρες.
Ψιλοκόψτε το μαρούλι Romaine και ανακατέψτε το μαζί με την πρασινάδα σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέστε τα σταφύλια και τις ντομάτες. Χρησιμοποιήστε ένα πιρούνι για να πασπαλίζετε την κορυφή της πρασινάδας με το κόκκινο λάχανο. Σερβίρετε το dressing ξεχωριστά.
Σημειώσεις Συνταγής
Ψησταριά & Αξεσουάρ που χρησιμοποιήθηκαν
- Primo Kamado All In One
- Πριονίδια (Κλήθρα)
- Δίσκος από ανοξείδωτο χάλυβα
Ingredients
Directions
Απαραίτητα Εργαλεία: Δοχείο Καπνίσματος, Πριονίδι, Δίσκος (δείτε τις Σημειώσεις Συνταγής)
Τοποθετήστε την πρασινάδα και 6-8 κεφάλια μαρουλιού Romaine σε ένα δίσκο και τοποθετήστε τον στην ψησταριά. Καπνίστε (κρύο κάπνισμα) για 15 λεπτά. Τοποθετήστε την πρασινάδα σε πλαστική σακούλα που μπορεί να σφραγιστεί και καταψύξτε.
Τοποθετήστε τις ντομάτες και τα σταφύλια σε έναν δίσκο και τοποθετήστε τον στην ψησταριά. Καπνίστε (κρύο κάπνισμα) για 30 λεπτά. Τοποθετήστε την πρασινάδα σε πλαστική σακούλα που μπορεί να σφραγιστεί και καταψύξτε.
Σε ένα μεγάλο μπολ, προσθέστε ξινή κρέμα, μαγιονέζα, σκόρδο, χυμό λεμονιού, τζίντζερ, πάπρικα και ρίγανη. Ανακατέψτε καλά.
Προσθέστε τα κρεμμύδια, το κρασί και τον βασιλικό στο μείγμα. Ανακατέψτε σχολαστικά. Τοποθετήστε τα σε ένα δοχείο που μπορεί να σφραγιστεί και καταψύξτε.
Αφήστε τα συστατικά σαλάτας και το dressing στο ψυγείο για 1-4 ώρες.
Ψιλοκόψτε το μαρούλι Romaine και ανακατέψτε το μαζί με την πρασινάδα σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέστε τα σταφύλια και τις ντομάτες. Χρησιμοποιήστε ένα πιρούνι για να πασπαλίζετε την κορυφή της πρασινάδας με το κόκκινο λάχανο. Σερβίρετε το dressing ξεχωριστά.