Print Options:

Γλάσο Βατόμουρου με Μηλόξυδο

Yields1 ServingPrep Time30 minsCook Time1 hrTotal Time1 hr 30 mins

Συστατικά Γλάσου
 5 cups πράσο (τεμαχισμένο)
 1 tbsp βούτυρο
 21 cups κομπόστα βατόμουρο
 15 tbsp μηλόξυδο
 21 tsp αλάτι και πιπέρι στην γεύση
 11 tsp πιπέρι
 θυμάρι (προαιρετικό)
Οδηγίες για Γλάσο Βατόμουρου με Μηλόξυδο
1

Λιώνουμε το βούτυρο, προσθέτουμε πράσο και σοτάρουμε μέχρι τα πράσα να είναι μαλακά.

2

Προσθέτετε τις κονσέρβες, ξύδι, αλάτι, πιπέρι και θυμάρι και σιγοβράστε, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να πήξει.

3

Αφήστε να κρυώσει.

4

Προσθέστε σε φιλέτο χοιρινού κρέατος ή ψητό χοιρινό κοντά στην θερμοκρασία τελειώματος όταν ψήνετε έμμεσα για τα τελευταία 15 λεπτά του μαγειρέματος.

5

Κατ'επιλογή, μπορείτε να μεταφέρετε το ψητό ή το φιλέτο για άμεσο ψήσιμο για να καραμελώσετε το γλάσο κατά την διάρκεια του ψησίματος.

Scroll To Top Sidebar